Ik ben Carin van den Tillaar (1960).
Al op vroege leeftijd ontdekte ik de piano. Als driejarige speelde ik spontaan kinderliedjes op de piano waarbij ik tevens de begeleidende akkoorden wist te vinden. Gelukkig zagen mijn ouders mijn talent en zodoende kreeg ik als driejarige kleuter pianoles van (organist)Kees van Houten. Ik nam succesvol deel aan festivals en ik heb verschillende radio- en televisieoptredens gedaan.
Op negenjarige leeftijd werd ik toegelaten tot het Brabants Conservatorium in Tilburg, waar ik les kreeg van Max Geene. Ondertussen begeleidde ik verschillende koren op piano en kerkorgel. Na het behalen van mijn VWO-diploma vervolgde ik mijn pianostudie aan het conservatorium bij Alexandre Hrisanide.
In 1983 studeerde ik af als pianiste.
In de jaren daarna startte ik mijn eigen lespraktijk, begeleidde ik diverse koren, gezelschappen en solisten én ging ik mij toeleggen op mijn gezin.
Vanaf 2005 vorm ik samen met pianist Ruud Luttikhuizen een quatre-mains pianoduo en geven we regelmatig concerten door het hele land. Dit samen musiceren aan één klavier is een genot om te doen en een fantastische afwisseling met het lesgeven.

Naast het zelf musiceren is lesgeven mijn tweede passie. Niets is mooier dan mensen te inspireren tot het maken van muziek! Hen te laten voelen, zien en horen hoe ze nog meer emotie en plezier uit hun spel kunnen halen. Hen elke les weer een stapje verder te kunnen helpen in hun techniek. Hen te laten ontdekken dat studeren niet een noodzakelijk kwaad is maar een fantastische ontdekkingsreis!